Erikoisuutena ja ylpeydenaiheena koulullamme on oma uimala, jossa jopa Suomen olympiauimarit kävivät 50-luvulla harjoittelemassa 12 metrin altaassa valmistautuessaan olympialaisiin. Uimala on Lahden ensimmäinen uimahalli. Kuvassa Kärpäsenmäki, jonka päällä koulumme sijaitsee.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Alakoulujen suunnistuskisojen tulokset

Kuva 3.-4. -luokan sarjan suunnistuskartasta. Reitillä rasti numero 2 oli suunnistajien mukaan hankala. Se sijaitsi ison kiven luona. Itse kilpailuissa 6A -luokan oppilas Oskari Arvela voitti oman sarjansa. 3.-4. -luokan sarjassa 2A -luokan oppilas Henri Arvela oli kisojen nuorimpana suunnistajana kolmas. Samassa sarjassa 4A -luokan oppilas Matias Nurminen oli hienosti neljäs. 6A -luokan Lauri Parkkonen oli 5.-6. -luokan sarjassa kuudes. Kaikki Kärpäsen koulun oppilaat selvisivät vaativassa sateisessa kelissä ja maastossa maaliin.
Suunnistuskisan tulokset Napauttamalla kuvaa se avautuu suuremmaksi. Kisojen aikana radalla oli tehty sabotaasia. Ilkivalta on otettu huomioon lopputuloksissa. Joku oli purkanut RR-, TR-viitoitusta pitkän pätkän rastin 108 läheltä Siksi 108-rastin leimauksen puuttumisesta ei lisätty 10 minuuttia.