Erikoisuutena ja ylpeydenaiheena koulullamme on oma uimala, jossa jopa Suomen olympiauimarit kävivät 50-luvulla harjoittelemassa 12 metrin altaassa valmistautuessaan olympialaisiin. Uimala on Lahden ensimmäinen uimahalli. Kuvassa Kärpäsenmäki, jonka päällä koulumme sijaitsee.

maanantai 1. lokakuuta 2012

Lahden koulujen suunnistusmestaruuskilpailut Ison hyppyrin juurella

Kisat pidetään torstaina 18.10.2012 Ensimmäinen lähtö klo 13.00 Sarjat: Tytöt rastireitti (3-4 lk) Tytöt tukireitti (5-6 lk) Pojat rastireitti (3-4 lk) Pojat tukireitti (5-6 lk) Ensimmäinen lähtö klo 13.00 Käytetään emit-leimausjärjestelmää. Rastiretti Rastireitin reitti on merkitty karttaan ja viitoitettu maastoon. Karttaan on merkitty lähtö ja maali ja rastit. Rastit ovat tämän viitoituksen varrella. Rastit kierretään numerojärjestyksessä, rastit on merkitty tunnuksella RR (RR1, RR2 jne.) Lapsi voi halutessaan kiertää radan viitoitusta pitkin tai tehdä viitoituksesta poikkeavia, oikaisevia reitinvalintoja. 
 Tukireitti Rastit on sijoitettu vähän matkan päähän maastoon ja karttaan merkitystä viitoituksesta. Karttaan on merkitty lähtö ja maali ja rastit. Rastit kierretään numerojärjestyksessä, rastit on merkitty numerokoodeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti